Metrobloggen

Ja nu har jag startat upp en ny blogg på metro :D

http://www.metrobloggen.se/freya82

Mobil

Jag har hittat en ny mobil som jag vill ha. Sonyericson k850i heter den... Så jävla snygg. Min älskling  har precis köpt sig en sån... så snygg... fast jag hade velat att de var stegräknare på den som de är på den jag har nu... vi är ute och går ganska mkt så de kan vara kul att veta hur mkt man går lixom.

Annars har de inte hänt så mkt idag... vi var och badade igår i Sannesjön... Så underbart. Hundarna var med och jag tror allt dom tyckte det var hur skönt som helst
Badar i sannesjön

Sitter just nu och tittar på scrubs haha jag älskar de programmet :D Helt underbart kul är det

Jag och älskling har börjat prata om att köpa hus... fan vad kul det hade vart... så blir vovvarna glada över att kunna ligga på gräsmattan hela dagarna... slippa ha dom instängda på dagarna. Hundgård är inget som är aktuellt då vi har väldigt lydiga hundar... :D

JAg älskar honom så jävla mkt :D

2 juni :D

Idag är de 1 år sedan som jag och min sambo möttes första gången. De var med fjärilar i magen som jag traskade bort mot torget för att möta honom. Väntade nog inte mer än ngn/några minuter innan han kom och vi gick ner till pråmen och satte oss och dracka några cider/öl.

Vi nere vid slussarna

Vi hade väldigt trevligt och satt och pratade hela tiden... De blev aldrig ngn sån där pinsam tystnad utan vi hade ngt att prata om under hela kvällen. Senare på kvällen så gick vi ner till Skräcklan med min hund, Sascha. De var oxå mkt trevligt. Innan vi skildes åt den kvällen fick jag en kram och han sa att han ville träffas igen... men de trodde jag ju inte på Sen hördes vi inte på några veckor efterson han skulle gå på och jobba natt.

Men nu är vi här :D Ett år senare och letar större lägenhet för att vi ska få plats :d

RSS 2.0